IMONO

IMONO De lekkerste sushi en fingerfoods van Groningen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1520 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Imono. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 21:43 goede sushi, en op het afgesproken tijd afgeleverd!
25 jun 2022 om 21:23 Prima als altijd. Snel bezorgd.
25 jun 2022 om 12:59 Heerlijk!
24 jun 2022 om 20:24 Eerste keer dat ik hier bestelde. De hoeveelheid is bar weinig in verhouding tot de prijs. De maki waren subtiel en klein en lekker, de sashimi heerlijk vers. Maar ik heb nu nog steeds trek. Ook jammer dat de edamame niet een beetje gezout waren
19 jun 2022 om 20:39 Aan de prijzige kant. Verder wel heel lekker.
2 jun 2022 om 18:56 Overall a good poke bowl, but the masago (small fish eggs) tasted too fishy and kept lingering in my mouth. The sliced surimi sticks were very dry.
29 mei 2022 om 22:31 Nog nooit een review geschreven denk ik, maar aangezien de beoordelingen hier zo hoog zijn, valt er blijkbaar iets recht te zetten. Erg teleurgesteld eten. Hele kleine porties temaki, maar in kwaliteit ook erg matig. Daarnaast gortdroge gyoza's.
29 mei 2022 om 22:17 Het werd snel geleverd maar het was compleet door elkaar gehusseld. Daarnaast was het ook niet lekker. Wij hebben gelijk ergens anders sushi besteld.
26 mei 2022 om 18:55 Lekker, grote portie en snel bezorgd
14 mei 2022 om 22:15 Poke bowls waren oké. Voldoende toppings, alleen erg weinig saus door de poke bowls waardoor ze een beetje waren.
13 mei 2022 om 22:38 De bentobox met zalm was heerlijk.